Hírlevél feliratkozás
Küldés ismerősnek
Küldje el ezt az oldalt ismerőseinek, barátainak:

Őszintén az íriszdiagnosztikáról

A szem nem csak a lélek tükre!

Az íriszdiagnosztika egyedülálló lehetőséget biztosít betegségek kimutatására. Az íriszdiagnosztikával a szem szivárványhártyáján (íriszén) látható jelzéseket és ezekben bekövetkező változásokat, eltéréseket tanulmányozzuk.

Az íriszdiagnosztika előnyei:

Gyors és teljesen fájdalommentes diagnosztikai módszer. Lehetőséget biztosít a preventív kezelésekre, hiszen a betegségek többsége korai szakaszban, még a teljes kifejlődésük előtt felfedezhető.

Az íriszdiagnosztika korlátai:

Legnehezebb feladat az iridológusoknak megállapítani, hogy az íriszen található jelzés, a múltban bekövetkezett trauma, vagy egy akut folyamat látható nyoma. Tovább nehezíti a diagnózis felállítását egy nagyon sötét barna szem. Ilyen esetben réslámpa és nagyító nem elegendő, célszerű a technika vívmányait alkalmazni.

Számos betegség avatatlan szemnek nehezen észrevehető, ezért célszerű tapasztalt szakembert választani, aki időben észleli a betegség kialakulásának nyomait.

Szeretné megtudni, vannak-e lappangó betegségei?

Szűrővizsgálataink célja a megelőzés, mint ahogy a rákszűrés, tüdőszűrés vagy a menedzserszűrés is preventív okok miatt lett elengedhetetlen fontosságú napjainkban.

A Holisztikus Gyógyító Központunkban a komplex természetgyógyászati kivizsgálás mindössze 1-1.5 órát vesz igénybe. A vizsgálat eredményeit átbeszélve megkeressük a legmegfelelőbb terápiás lehetőségeket, választunk a szóba jöhető alternatív kezelések sorából.

 

Miért éljünk kínokkal, fájdalmakkal, ha mi magunk is befolyásolhatjuk életminőségünket?


További részletek itt találsz

 

 Jelentkezz be most a vizsgálatokra: 06-30/2486611

 

 

Vendégek fogadása bejelentkezés alapján
Budapest 22.kerület Budatétény


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com